八年级补习价格

  • A+

八年级补习价格

推荐选择简单学习网!说到初中网校,简单学习网就是不二之选,学员口碑好,回购率高,课程有一学期的,一年的,甚至三年的都有,可以根据自己的需求选择,价格也相对实惠,几百到几千不等,可以根据自己的能力选择相应的课程。

初高中视频网课试听
简单学习网课程视频试听

相关学习资料:

推荐阅读:

三. 短文改错:(其中有一行是对的)10%

This is what happened to a Frenchman. He lives in 1. ________

England and didn’t know English very good. One day 2. _________

he went to a post office with his letter. He bought 3. __________

a stamp and give it together with his letter to the girl 4. __________

before the counter(柜台). The girl told the man he 5. __________

must stick the stamp on him. The man was very 6. ___________

surprised. He could not believe his ear. He asked 7. ___________

the girl how he must stick the stamp on himself. 8. ___________

The girl said that he meant that he must stick 9. ___________

the stamp on the envelope and must do them himself. 10. ___________

四. 句子翻译:18%

1. 她经常放学后帮我复习功课。

______________________________________________________________.

2. 踢足球比看电视健康。

__________________________________________________________.

3. 约翰喜欢学习怎样烧健康美味的膳食。

_______________________________________________________.

4. 南希学习的科目比米莉少。

______________________________________________________.

5. 西蒙邀请她参加他的生日聚会。

_______________________________________________________.

6. 感谢你同意让我参加这次旅行。

__________________________________________________________.

六. 完型填空:10%

Jane is a nice girl and liked small animals. On __1___ way back from school   every afternoon, she always stops ___2__ the animals in the pet shop. She likes   to see the dogs. One of them is a little white dog, and Jane likes it __3___.   She___4__ the dog ___5___ in the window of the pet shop. She is very interested   in it, she often forgets the time. So she comes home very __6___.

One day her parents asked ___7__ she was late. Jane told them about the dog   in the pet shop. The next day Jane stopped to look ___8___ the window of the   shop, but she could not __9___ the dog. She was very sad and went home early.   When she ___10___ home. Her mother showed her a big cake and her father gave her   the little white dog from the pet shop. It was her birthday. Jane was very glad.   From that day, she didn’t come home late. She ran home to play with the little   white dog.

( ) 1. A she B. hers C. his D. her

( ) 2. A looking at B. looks at C. to look at D. looked at

( ) 3. A. very many B. very much C. very D. many

( ) 4. A. watches B. watch C. see D. saw

( ) 5. A. to play B. play C. played D. plays

( ) 6. A. late B. early C. fast D. soon

( ) 7. A. what B. why C. when D. where

( ) 8. A. at B. to C. into D. onto

( ) 9. A. looked B. looked at C. saw D. see

( ) 10. A. got B. got to C. arrived in D. arrived at

七. 阅读理解:20%

A

It was Sunday. Mrs. Read got up early in the morning. She had some housework   to do. After breakfast she had a look at the watch and found it didn’t work. She   bought it ten years ago, so she wanted to buy a new one. Her daughter Sue was   only four. Her husband was busy with his work that day and nobody looked after   the girl, she couldn’t leave her at home. So she took Sue to the nearest shop in   the town.

It was fine that day and there were a lot of people in the shop. Mrs. Read   and her daughter went upstairs and they got to the third floor and she began to   pick a watch there. But when she bought one, she couldn’t find Sue. She ran to   the manager’s office and asked for help. Mr. King began to go up and down to   look for the little girl with her.

Suddenly the woman heard someone calling, “Kate” She found it was her   daughter. How happy she and the girl were!

“Whose name did you call, dear?” asked the woman.

“Yours.”

“Why not call ‘Mother?’”

“There are lots of mothers in the shop,” said the girl. “Which mother   answered me?”

( ) 1. Mrs. Read got up early to ______ that Sunday.

A. buy a new watch B. do some housework

C. helped her husband D. take her daughter to the shop

( ) 2. Mrs. Read went to the nearest shop because ______.

A. she hoped to go back soon B. she know the manager there

C. the things were cheap there D. she was too tired to go further

( ) 3. Sue left her mother _______.

A. when they went to the shop B. when they reached the shop

C. when Mrs. Read was picking a watch D. when they came out of the shop

( ) 4. What was the woman’s name?

A. Her name was Kate Read B. Her name was Sue Read

C. Her name was Kate King D. Her name was Sue King

( ) 5. The girl called her mother’s name because ______.

A. she didn’t like her B. she couldn’t find her

C. she didn’t know where she was D. she could easily find her

B

Many years ago, in a small town, there lived a doctor. He was good and kind.   At any time of day and night, he was always ready to go and help sick people.   Everyone in the town liked him and people always went to him when they were   sick.

But many years went past and the doctor became old. He began to lose memory.   This made him do foolish things sometimes. When people noticed this, they didn’t   go to him any more.

“He may give us the wrong medicine,” they said and they were afraid.

“Why does no one come to see me now?” he wondered. But no one wanted to tell   him because they didn’t want to hurt the good old man, so they said “You have   cured all the sick people in the town. There is no one sick now.” The doctor was   pleased when he heard that and they went away happily.

( ) 1. The doctor lived _______.

A. in a city B. in a village C. in a hospital D. in a town

( ) 2. People didn’t go to the doctor any more because ______.

A. he might give them wrong medicine B. he didn’t want to see them

C. they were afraid of him D. he didn’t want to cure them

( ) 3. When the doctor heard what people said, he _______.

A. was worried B. was pleased C. was surprised D. was sorry

( ) 4. The doctor _______.

A. was not kind to the sick people B. believed what the people told him

C. always gave the sick wrong medicine D. was quite foolish

( ) 5. Why didn’t people tell the truth to the doctor?

A. A. A. Because they didn’t need to tell him the truth.

B. B. B. Because the doctor didn’t like to listen to them.

C. C. C. Because they didn’t want to hurt the old doctor.

D. D. D. Because they were angry with the doctor.

八. 书面表达: 12%

根据下列提示,写一篇题为“ My ideal school”的文章,字数60-80.

1. 学校八点半上课,下午四点结束。

2. 上午上四节课,下午两节课;放学后进行各种课外活动。

3. 学校里有个大餐厅,还有电视机,我们可以边吃饭边看电视。

4. 我理想的学校一边有公园,一边有大超市。放学后我们可以去公园玩,去超市买东西。

5. 每天我们有一小时的家庭作业,每学期外出旅游一次。

[试题答案]

一. 听力部分

A:1.How many hours are there in a day?

2. What day is the first day of the week?

3. What day is it today?

4. What’s your favourite food?

5. How do you usually go to school?

( B B B B C )

B: Here is a nice picture. There is a big tree near the river. Some boys are   swimming in the river. There are some birds in the tree. A big cat is going to   climb the tree. It wants to catch the birds. Look! A yellow dog is running fast   after the cat. It wants to catch the cat.

( A B A B D )

二. 选择填空:

1. C 2. A 3. C 4. B 5. D 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B

11. D 12. A 13. D 14. B 15. C 16. C 17. B 18. A 19. B 20. C

三. 短文改错:(其中有一行是对的)10%

This is what happened to a Frenchman. He lives in 1. ____lived____

England and didn’t know English very good. One day 2. ____well_____

he went to a post office with his letter. He bought 3. _____对_____

a stamp and give it together with his letter to the girl 4.   ____gave______

before the counter(柜台). The girl told the man he 5. ____behind______

must stick the stamp on him. The man was very 6. ____himself_______

surprised. He could not believe his ear. He asked 7. _____ears______

the girl how he must stick the stamp on himself. 8. _____why______

The girl said that he meant that he must stick 9. ______she_____

the stamp on the envelope and must do them himself. 10. ______it_____

四. 句子翻译:18%

1. She often helps me with my homework after school.

2. Playing football is healthier than watching TV.

3. John likes learning how to cook healthy and tasty meals.

4. Nancy studies fewer subjects than Millie.

5. Simon invited her to his birthday party.

6. Thank you for agreeing to let me go on the trip.

六. 完型填空:10%

1. D 2. C 3. B 4. A 5. B 6. A 7. B 8. C 9. D 10. A

七. 阅读理解:20%

A 1. B 2. A 3. C 4. A 5. D

B 1. D 2. A 3. B 4. B 5. C

八. 书面表达: 12% (略)

weinxin
我的微信
关注我了解更多内容

发表评论

目前评论: