傲德老师初二课程

  • A+

傲德老师初二课程

可以考虑简单学习网,简单学习网整合顶级名师视频授课四步个性化听课、定期名师网络面授、班主任服务为一体,充分满足学生和家长的需求,帮助学生快速提高成绩,对于成绩斐然的学生还设置了进步之星和优秀学员的奖励。

初高中视频网课试听
简单学习网课程视频试听

相关学习资料:

《初二英语复习资料:期中阶段质量验收卷》,希望对大家有所帮助。

听力部分(20分)

I. 听对话,选出与对话内容相符的图片。读两遍。(5分)

A B C D E

1._____ 2._____ 3._____ 4._____ 5._____

II. 听对话,根据所听内容选择正确答案回答问题。读两遍。(5分)

( )6. What did Scott tell Laura?

A. Mary was going to go on a picnic with her.

B. Mary was going to have a party for her.

C. Mary was going to go shopping with her.

( )7. What did the teacher mean?

A. Her Spanish was very good.

B. She was hard-working.

C. Her Spanish was not good.

( )8. Why don’t they talk here?

A. Because it is hot here.

B. Because it is crowded here.

C. Because it is cold here.

( )9. When will Bob see the doctor?

A. Next week. B. The day after tomorrow. C. Tomorrow.

( )10. What happened to the man?

A. He swam in a river happily.

B. He fell into a river and his sister saved him.

C. He saved his sister who fell into a river.

III. 听短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。读三遍。(5分)

( )11. All the students take jobs during their summer holidays in   England.

( )12. The students usually work in business centers or public places.

( )13. The students usually work more than eight hours every day.

( )14. The workers of the public places want to stay at home in summer.

( )15. The students who take jobs during their summer holidays can make

some money for their own daily life.

IV.听对话,根据所听内容完成表格。读三遍。(5分)

Subjects

Comments(评价)

Science teacher

16. ____________________________________

17._______________

You can do better.

Math teacher

18. ________________________________

19. _________________

20. ___________________________________

基础知识 (40分)

I. 选择填空。 (15分)

( )1. Don’t wear these old clothes. They are _________ style.

A. in B. out C. of D. out of

( )2. Mark is very _________. He got a good grade in the English exam this   time.

A. famous B. well-known C. hard-working D. hard

( )3. We looked ________ the station to look ________ the thief.

A. around; at B. for; around C. after; for D. around; for

( )4. Let’s hurry. The plane will ________ at 10 o’clock. We have only 5   minutes left.

A. take off B. take part in C. take away D. turn off

( )5. I think we should spend _______ time playing computer because we will   have a test next week.

A. many B. much C. more D. less

( )6. --- You went to the town last month. What do you think of it?

--- Terrible. I ________ go there ________.

A. will; anymore B. wouldn’t; anymore C. don’t; anymore D. won’t; anymore

( )7. Jenny told me she __________ Central Park tomorrow.

A. will visit B. visits C. is going to visit D. would visit

( )8. Tom is better in _________ Spanish.

A. speak B. speaking C. speaks D. speaker

( )9. Where was Davy ________ Linda was looking for him?

A. while B. that C. at D. where

( )10. Jim asked me _________ him with his Chinese.

A. helped B. helping C. to help D. help

( )11. I don’t know if she _________ tomorrow, if she _________, I’ll call   you.

A. comes; comes; B. will come; will come

C. will come; comes D. will come; came

( )12. ---When will your cousin come back?

--- She will come back _______ two days.

A. at B. in C. on D to

( )13. ---What ________ you __________ at 9:00 yesterday?

--- I _________ some food.

A. did; do; make B. are; doing; made

C. were; doing ; was making D. were; doing; make

( )14. --- Shall we leave at six?

--- _______________.

A. No, let’s go to the zoo B. No, let’s leave at half past six

C. Sorry, I’m busy D. Let’s go to the shop

( )15. --- I’m sorry. I _______ your notebook at home.

--- That’s all right, but remember to ________ it here tomorrow.

A. forgot; bring B. left; bring C. kept; take D. lost; take

II. 完型填空。(10分)

(A) (5分)

Dear grandma,

How’s it going? I hope that grandpa is 1 now. I was sorry to hear that he had   a cold last week. I hope you are in good health.

Things are fine here. I finished my end-of-year exams last week, and got my   report card today. I always get nervous when I see the envelope from school in   the mail, but luckily I did OK this time. I had a really hard time 2 science   this semester, and I wasn’t surprised to find that my worst report was from my   science teacher. She 3 I was lazy, which isn’t true. It’s just that I find   science really difficult. Another 4 result was in history. My history teacher   said I could do better. The good news 5 that my math teacher said I was   hard-working. And my Spanish teacher said my listening was good.

Well, that’s about all the news I have for now. Mom and Dad send their   love.

Love,

Ala

( ) 1. A. good B. well C. ill

( ) 2. A. with B. in C. on

( ) 3. A. says B. say C. said

( ) 4. A. disappointed B. disappointing C. disappoint

( ) 5. A. is B. are C./

(B)(5分)

My friend Alice decided to be a nurse 1 she was four years old. She always   wanted to play “doctors and nurses” with other children. When she left school   last year, she still wanted to be a 2 . One day she saw an advertisement in the   newspaper: DO YOU WANT TO HELP PEOPLE? STUDY NURSING. Send this form to us for   more information (情况). Alice 3 the table with her name and address. She cut it   out and 4 it that day.

Later September she started her studies in a big 5 in Richmond. She had to   study very hard. She went to classes every day and studied late at night. She 6   went to bed until twelve o’ clock. Then a really important day came: her first   day in a ward(病房). At last she was really helping 7 instead of just sitting in   classes or learning from books. At first, student nurses have to do all kinds of   work in the ward. They help to serve(端)meals or wash the patients. They also   keep the ward tidy and make the 8 . They can’t give injections(打针)or help the   doctors.

One of Alice’s jobs was in the ward of old people. She was told to clean all   patients’ false(假的)teeth. She asked each patient if he had any false 9 . She   brought all the teeth together and took them to the washing room. Instead of   cleaning each of teeth one by one, she put them all into

one big plate.

“It’ll be quicker this way,” She said to herself. “Then I can give back   everyone’s teeth!” Alice stood in the middle of the ward with her big plate of   teeth. She had no idea 10 teeth these are. The problem is how the old men could   find their own teeth.

( ) 1. A. until B. when C. and D. since

( ) 2. A. worker B. teacher C. driver D. nurse

( ) 3. A. wrote down B. found out C. filled in D. thought about

( ) 4. A. posted B. called C. took D. wrote

( ) 5. A. factory B. hospital C. school D. farm

( ) 6. A. always B. else C. ever D. never

( ) 7. A. patients B. students C. farmers D. singers

( ) 8. A. desks B. chair C. rooms D. beds

( ) 9. A. legs B. hair C. teeth D. hands

( ) 10. A. who B. whose C. which D. where

III. 阅读理解。(15分)

(A)

It was quite late at night. I was reading a newspaper in my room when I heard   someone knocking at the door. I opened it and saw a young man with glasses   standing there. Of course, I didn’t know him. He said that he was a friend of my   sister’s and wanted to have a talk with her. I wanted to know if my sister had   such a friend,but I had to let him in.

As he talked, I found that he knew nothing about my sister. Then I came to   know that his words were not true. Suddenly my sister came back and the young   man was so surprised that he didn’t know what to do for a moment. I caught the   man by the arm at once while my sister was calling the police.

根据短文内容,选择最佳答案。

( ) 1. This happened _____.

A. on one morning B. on one afternoon

C. on one evening D. on one night

( ) 2. There _____ in the room when someone was knocking at the door.

A. was one person B. were two persons

C. were three persons D. were four persons

( ) 3. The writer saw the young man for the _____ time.

A. first B. second C. third D. fourth

( ) 4. The young man _____.

A. was a friend of the writer’s B. was a friend of his sister’s

C. was a stranger to them D. both A and B

( ) 5. The young man was _____ when he saw the writer’s sister.

A. sad B. surprised C. happy D. sorry

(B)

Mr. Brown was on his way home from the railway station. It was very late, and   he was alone on the dark road. Suddenly he heard someone behind him. He began to   walk faster. The man behind him walked faster, too. He walked more slowly, and   the man moved more slowly, too. He began to run, and the man was following him   and he was really scared.

There was a wall on one side of the road, and he quickly climbed up on it and   jumped down on the other side. “If he passes and doesn’t stop,” Mr. Brown   thought, “everything will be all right.” But the man didn’t pass. He climbed up   on the wall and jumped down, too. Mr. Brown’s only thought was, “I’m in great   danger!” He stood up and shouted, “What do you want? Why are you following   me?”

The man was so tired that at first it was difficult for him to speak. “I   didn’t know that you were a very good runner,” he said at last, “I have to go to   Mr. White’s house, but I don’t know the way. A man at the station told me that   you lived next to Mr. White’s and he told me to follow you. I’m too tired to go   any farther (更远).”

根据短文内容,选择最佳答案。

( ) 1. Mr. Brown came home from _____.

A. the police station B. the railway station

C. the hospital D. Mr. White’s house

( ) 2. Mr. Brown was really _____.

A. in great danger B. a policeman

C. afraid of the man D. too tired to move

( ) 3. The man followed Mr. Brown because _____.

A. he wanted to scare Mr. Brown

B. he wanted to get some money from Mr. Brown

C. Mr. Brown lived next to Mr. White

D. Mr. Brown was one of his good friends

( ) 4. The man was _____.

A. a thief B. a good runner

C. too tired to speak D. very angry with Mr. Brown

( ) 5. Which is wrong?

A. There were few people on the road.

B. The man didn’t know where Mr. White lived.

C. Mr. Brown thought he was in great danger.

D. Mr. Brown didn’t know where Mr. White lived.

(C)

Scientists wanted to know more about the moon. They thought the best way was   to send men to the moon. The moon is about 384,000 kilometres away from the   earth. A plane can not fly to the moon because the air reaches (到达) only 240   kilometres away from the earth. But something can fly even when there is no air.   That is a rocket.

How does a rocket fly? There is gas (气体) in the rocket. When the gas is made   very hot inside the rocket, it will rush out of the end of the rocket, so it can   make the rocket fly up into the sky.

Rockets can fly far out into space. Rockets with space-ships with men in them   have been to the moon. Several (几个,一些) rockets with spaceships with men have   flown to another planet much farther away than the moon. One day rockets may be   able to go to any place in space.

根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。

( ) 1. Scientists didn’t find a best way to send men to the moon.

( ) 2. A plane can’t fly to places where there is no air.

( ) 3. Nothing can fly when there is no air.

( ) 4. The hot gas inside the rocket can make the rocket fly up into the   sky.

( ) 5. Rockets with space-ships with men only went to the moon.

综合语言运用(40分)

IV. 方框选词:根据句意,选用所给词的正确形式填空。(每小题2分,10分)

if talk clean fly take away

1. One day we __________to the moon for vacation.

2. You should_________ about your problems with your parents or your   teachers.

3. The teacher ______________ my mobile phone because I used it in class.

4. I____________ the house when you called me yesterday.

5. My mother will be angry with me________ I don’t finish my homework on   time.

V. 请在B栏中找出与A栏各句恰当的接应语。(每小题2分,10分)

A B

( )1.What will happen if you go to see the movie? A. She said I was clever   but careless.

( )2. What does Mary think of you? B. If we do, there will be less   pollution.

( )3.Who is the boy standing in front of the library? C. Maybe I will get   home late.

( )4.I think you should get a part-time job. D. That’s a good idea.

( )5.We should plant (种植)more trees. E. Oh, he’s a college student from   B.U.

VI. 连词成句。(每小题2分,共10 分)

1. should, him, we, a letter, write.   ____________________________________________________________________. 2. use,   in, money, 100, will, people, years?   ____________________________________________________________________? 3. said,   he, he, a party, Lana, having, for, was.   ____________________________________________________________________. 4. not,   right, for, it’s, copy, to, others’ homework, you.   ____________________________________________________________________. 5. you,   be, at, home, sorry, if, stay, will, you.   ____________________________________________________________________.

VII. 书面表达。(10分)

(A)请认真阅读Mike写给Ellie的信,找出Mike目前遇到的问题:(4分)

Dear Ellie,

I really need some advice. I will finish college soon and I must decide about   my future. I really want to work with computers. I have my own computer now and   I can use many different programs. I like to design web sites.

The problem is my family. Everyone has different ideas about my future job.   My father says I should go to university and study computer engineering. My   mother thinks I should get a job as a computer salesperson. My elder brother   wants to start a web site design company with me.

What do you think?

Yours,

Mike

1. He must decide ____________________________.

2. He wants to ___________________________________

3. His father said he should ___________________________.

4. His mother thought _____________________________.

(B)针对Mike信中提到的问题,请你以Ellie的身份给他写一封回信,提出一些适当的建议。(50-70字)(6分)

可供参考的句型:

1. You should… 2. You could… 3. You have to… 4. You’d better…

5. Why don’t you… 6. If… 7. You told me… 8. You said…

Dear Mike,

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yours,

Ellie

附加题 (20分)

I. 完型填空。(9分)

(A)

Laura lived in a small village near the sea. One day she decided to go for a   swim in the sea. She knew that the sea near the village had a strong tide, but   she was a good swimmer. So she wasn’t ___1__. Laura left her friends lying on   the sands and ran into the sea. She swam quite far out from the beach and waved   to her friends in the distance. After a short while she decided to swim __2___.   She tried her best, but she couldn’t get any closer to the beach. The tide kept   ___3___ her back. She waved her arms in the air to let her friends know that she   was ___4___ , but they just waved back, for they didn’t know what she ___5___ .   After a long time, Laura became very tired and she couldn’t swim any more. Her   legs ___6____ and she lost hope. Suddenly, her foot touched ___7____! All the   time she had been swimming in a place where water wasn’t deep! When at last she   went back to the beach, one of her friends asked, “Did you enjoy your swim?”   “Yes, it was ___8___ .” she answered. She never told them what had happened.

( ) 1. A. worried B. surprised C. interested D. afraid

( ) 2. A. quickly B. back C. further D. on

( ) 3. A. pulling B. pushing C. throwing D. putting

( ) 4. A. in trouble B. happy C. good at swimming D. in the water

( ) 5. A. found B. meant C. held D. wondered

( ) 6. A. came up B. went down C. were broken D. moved on

( ) 7. A. the beach B. the sand C. the water D. the tide

( ) 8. A. hard B. dangerous C. lovely D. unusual

(B)

When someone asked me what business I am in, my face feels 1 . I   envy(嫉妒)people who can say that they are writers, bookkeepers and doctors. All   these jobs speak for themselves.

I really do make a living by 2 , and a good one, too. I can laugh like a king   or like a school boy. It is a skill that I have learned, 3 the skill of mending   shoes. Whenever and however laughter is needed, I am asked to do 4 . I laugh   like a bus driver or a shopkeeper. I laugh 5 , kindly and happily.

I need 6 point out that a job of this kind is tiring. I spend most evenings   in nightclubs. My job is to laugh during the 7 part of the show. My loud, hearty   laughter must be timed carefully. It must not come too soon, 8 neither must it   be too late.

I go through life quietly. I can 9 the laughter of others. I can laugh in   many different ways. But I’m not sure that I have ever heard the sound of 10 own   laughter.

( ) 1. A. warm B. cool C. hot D. cold

( ) 2. A. laughing B. writing C. speaking D. working

( ) 3. A. at B. to C. by D. like

( ) 4. A. one B. it C. those D. these

( ) 5. A. gladly B. sadly C. truly D. suddenly

( ) 6. A. clearly B. easily C. badly D. hardly

( ) 7. A. weaker B. stronger C. more terrible D. more wonderful

( ) 8. A. for B. so C. but D. and

( ) 9. A. get B. make C. copy D. have

( ) 10. A. their B. my C. her D. his

II. 阅读理解。(11分)

(A)

Linda looked in her rearview mirror (反光镜) and could see a line of cars behind   her. The drivers were honking (按喇叭). At last, the line of cars began to pull out   and go around her. Linda was worried. She looked at her watch. “I’ll never make   it!” she said.

She decided that she should get out of the car, open the hood ( 车盖),and look   at the motor. She knew almost nothing about the car but thought that if she   stood in front of the car, and seemed to be helpless, someone might stop to help   her.

She unlocked the hood, opened the car door, and got out carefully. The line   of cars behind her went on honking. A few drivers looked at her angrily as they   went by.

She opened the hood and looked down at the motor. Her eyes could see nothing   wrong since she knew little about cars. However, she reached down and touched   some lines.

A car pulled up behind hers and stopped. A man in his thirties got out and   came to where she was standing. A friendly voice said, “Has your car   trouble?”

“I certainly am,” Linda answered. “It suddenly stopped and wouldn’t start   again.”

The man looked at the motor for a moment or two then reached in and   reattached (重新接上) a line. “It should start now.” he said kindly.

“Thanks a lot.” Linda said.

( ) 1. What did Linda mean when she said, “I’ll never make it!”? She meant   ______________.

A. she wouldn’t let this kind of accident happen again

B. she wouldn’t think of other drivers

C. she couldn’t mend her car

D. she felt sorry towards other drivers

( ) 2. How many times did Linda get out of the car during the accident?

A. Once. B. Twice. C. Three times. D. Four times.

( ) 3. The main idea of the story should be _____________________.

A. Linda found a way to make her car move again.

B. A kind-hearted man helped Linda.

C. Linda was quite worried when her car stopped suddenly

D. Linda’s car stopped the traffic.

(B)

“You don’t say!”

A year ago, I paid no attention to English idioms, though my teacher   emphasized the importance again and again. But soon, the importance of English   idioms was shown in an amusing experience.

One day, I happened to meet an Englishman on the road, and soon we began to   talk. As I was talking about how I was studying English, the foreigner seemed to   be astonished (or greatly surprised). Gently shaking his head and shrugging his   shoulders, he said, “You don’t say!” I was puzzled. I thought, perhaps this   isn’t an appropriate topic. “Well, I’d better change the topic.” So I said to   him, “Well, shall we talk about the Great Wall? By the way, have you ever been   there?” “Certainly. Everyone back at home will laugh at me if I leave China   without seeing it. It was magnificent (or great and beautiful).” He was deep in   thought when I began to talk like a tourist guide. “The Great Wall is one of the   wonders in the world. We are very proud of it.” Soon I was interrupted (or   stopped suddenly) again by his words: “You don’t say!” I couldn’t help asking,   “Why do you ask me not to talk about it?” “Well, I didn’t request (or ask in a   polite way) you to do so.” he answered, greatly surprised. I said, “Didn’t you   say ‘You don’t say’?” Hearing this, the Englishman laughed to tears. He began to   explain, “ ‘You don’t say’ actually means ‘Really?’. It is an expression of   surprise. Perhaps you don’t pay attention to English idioms.” Only then did I   know I had made a fool of myself. Since then I have been more careful with   idiomatic expressions.

Remember: what the English teachers said is always right to us students.

1. What did the writer think when he first heard “You don’t say.”?

The writer thought ________________________________________.

2. What is the meaning of the underlined word in the first paragraph?

It probably means ________________________________.

3. Did the Englishman visit the Great Wall? What did he think of the Great   Wall?

__________________________________________________________________________

4. After the Englishman explained the idiom, how did the writer feel?

__________________________________________________________________________

5. What does the idiom “You don’t say!” mean?

_________________________________________________________________________

6. Write an English idiom you know and tell the meaning in English.

__________________________________________________________________________

[试题答案] 听力部分: I. 1. C 2. E 3. A 4. B 5. D II. 6. B 7. C 8. B 9. C 10. B III.   11. F 12. T 13. F 14. F 15. T IV. 16. You’re lazy. 17. History teacher. 18.   You’re hard-working. 19. Spanish teacher 20. You’re good at speaking. 基础知识: I.   1. D 2. C 3. D 4. A 5. D 6. D 7. D 8. B 9. A 10. C 11. C 12. B 13. C 14. B 15. B   II. (A)1. B 2. A 3. C 4. B 5. A (B)1. B 2. D 3. C 4. A 5. C 6. D 7. A 8.D 9. C   10. B III. (A)1. D 2. A 3. A 4. C 5. B (B)1. B 2. C 3. C 4. C 5. D (C)1. F 2. T   3. F 4. T 5. F 综合语言运用: IV. 1. Will fly 2. talk 3. took away 4. was cleaning 5.   if V. 1. C 2. A 3. E 4. D 5. B VI. 1. We should write him a letter. 2. Will   people use money in 100 years? 3. He said he was having a party for Lana. 4.   It’s not right for you to copy others’? homework. 5. You will be sorry if you   stay at home. VII. (A) 1. about his future. 2. work with computers. 3. go to   university and study computer engineering 4. he should get a job as a computer   salesperson. (B)略 附加题: I. (A)1. D 2. B 3. B 4. A 5. B 6. B 7. B 8. C (B)1. C 2.   A 3. D 4. B 5. B 6. D 7. A 8. C 9. C 10. B II. (A)1. C 2. A 3. A (B) 1. he was   not interested in the topic 2. interesting 3. Yes, he did. He thought . it was   worth visiting. 4. He felt very silly. 5. It means Really? 6. 略 听力材料: I.   听对话,选出与对话内容相符的图片。读两遍。(5分) 1. A: What were you doing at this time yesterday? B: I   was going skating .It was funny. 2. A: May I help you, sir? B: Yes. I’d like to   look for a dress for my mother. Tomorrow is her birthday. 3. A: What did Sue’s   report card say? B: It said she didn’t work very hard and was sometimes lazy. 4.   A: Hello! Could I speak to Laura, please? B: Yes, speaking. Who’s that? 5. A:   What are you going to do this Sunday? B: I’m not sure. I’m going to the park   with my family if it’s fine. II. 听对话,根据所听内容选择正确答案回答问题。读两遍。(5分) 6. W: What   happened on Young Lives last night? M: Scott told Laura that Mary was going to   have a surprise party for her. 7.M: What did your Spanish teacher say? W: He   said I could do better. 8.W: Can we go to some other place and have a talk? It’s   so crowded here. M: Well, there’s a park there. It’s usually not crowded at this   time of day. We can talk there. 9.M: I haven’t seen Bob lately. How is he? W:   He’s still pretty sick. He’s going to the doctor’s tomorrow. 10.M: I fell into a   river and my sister jumped into it and saved me. We both had a cold. W: You sure   have a really good sister. III.听短文,根据短文内容判断正(T)误(F)。读三遍。(5分) In England it is   quite usual for students to take jobs during their summer holidays. However, the   students who want to take jobs must be at least 16 years old. They can usually   find jobs in business centers or public places, like supermarkets, fast food   restaurants, swimming pools and so on. Some students work four or five hours a   day and some work eight hours a day. The students help with the work in many of   these places because at this time many of the workers want to go abroad to spend   their holidays with their families. If the students take jobs during their   summer holidays, they can make some money for their own daily life.   IV.听对话,根据所听内容完成表格。读三遍。(5分) W: Did you get your report card today, Mike? M:   Uh-huh. W: So, how did you do? M: I did OK in some subjects. W: What did your   history teacher say? M: He said I could do better. W: That’s not so good. How   about Spanish? M: Oh, Mr.Green said I was good at speaking. W: That’s nice. M:   And Mr.White said I was hard-working. W: What does he teach again? M: He’s my   math teacher. W: That’s excellent. How about science? M: Oh, well, science is   very hard. W: Yes, but what did your teacher say? M: Umm…she…she said I was   lazy. W: Oh, Mike! You’ll have to try harder at science.

weinxin
我的微信
关注我了解更多内容

发表评论

目前评论: