初中数学学习视频

  • A+

初中数学学习视频

可以考虑简单学习网,初中网校名师网络视频课堂,帮助学生快速提分。先进的辅导方案,针对学生弱势提高,强势巩固,避免偏科!网校课程注册即可试听20小时!

初高中视频网课试听
简单学习网课程视频试听

相关学习资料:

《初二英语复习资料:The memory robot同步测试》,希望对大家有所帮助。

Ⅰ. 根据所听内容填空 (一词一空)。

1. Did your _______ help you _______ your _______ last night?

2. Who _______ _______ _______ a week ago?

3. Her aunt ________ her a new _______, but she _______ like it.

4. I ________ ________ his lessons easily.

5. You _______ _______ today. Where _______ you yesterday?

Ⅱ. 词汇

A. 看音标写单词

1. That ________ [ 'saiEntist] has a poor ________ [ 'memEri]. He often   forgets things.

2. Take your ________ [Qm'brelE] with you. It’s going to rain.

3. Good _______ [lQk]! Bye!

4. I _______ [pAkt] everything I needed.

B. 写出所给单词的正确形式

1. I find it _______ to learn English. (use)

2. Beijing is _______ than Nanjing. It doesn’t often rain there. (dry)

3. At first I found French hard, but now I can understand ________of the   lessons. (much)

4. That man comes from Japan. His English isn’t very good. It’s only _______.   (so)

5. Do you often write _______. (diary)

6. English ________ often talk about English _______ with each other.   (teach)

Ⅲ. 从左栏中找出右栏中各句话的答语。

1. I must write them down, A. or you can’t catch the early bus.

2. Lucy got a “D” in her test, B. and he is also good at swimming.

3. Owen is a great football player, C. so she was unhappy today.

4. Be quick, D. she liked it very much.

5. She got a present yesterday, E. because my memory isn't good.

Ⅳ. 选择

1.— Does Mr Mott like the robot to watch him _______ everything?

— Of course not.

A. do B. to do C. doing D. does

2.I’m going ________ a trip with my parents.

A. to B. on C. with D. at

3.He ______ finish all his homework last night.

A. hadn’t to B. doesn’t have to

C. wasn’t have to D. didn’t have to

4.My father reads a newspaper__________ breakfast. He has some bread and milk   ________ breakfast. ______ that, he goes to work.

A. at; for; After B. on; with ; After

C. at; after; Before D. on; with ; Before

5.— When were you born?

— I was born_________.

A. on July,1987 B. on July 7th, 1987

C. on 1987 D. in July 7th, 1987

6.— Did you have the meeting last week?

— Yes. But I couldn’t remember ______ they said.

A. that B. / C. what D. which

7.— When did you ______?

— last year.

A. moved here B. move here

C. moved to here D. moved here

8.— Are you _______ in China?

— Yes, very much.

A. enjoy living B. enjoying living

C. enjoy to live D. enjoying to live

9.— _______ is your English?

— Mmm, not bad.

A. How B. How well

C. what D. How much

10. I’m going to Shanghai to _______ there.

A. look for work B. find work

C. look for a work D. find a work

Ⅴ. 时态填空

1. He ______ (be) very busy last week, so he _________ (not play) his   favourite computer games.

2. I _______ (start) _______ (write) a letter to my parents half an hour   ago.

3. Who _______ (be) late for the class meeting last time?

4. My father ______ (forget) ______ (bring) his bag yesterday morning.

5. — What _______ your father ______ (do) before you______(come) here?

— He ______ (work) in an office, but now he _______ (teach) in China.

6. My mother ______ (help) me _____ (pack) my case before I ____ (go) to   England. After we _______ (say) goodbye at the airport, we _______ (cry).

Ⅵ. 填入适当的介副词。

1. I wasn’t ______ the meeting, because I was ill _____ bed.

2. Do you say goodbye _____ your parents ______ you leave home?

3. I don’t want to write this _____ my diary.

4. That boy likes to know everything ______ the NBA basketball players.

5. Good luck _______ your traveling!

6. The busy businessman is flying ______ Japan.

7. — Who was _____ you when you were ill?

— My parents.

8. Thank you ______ doing so much _____ me.

Ⅶ. 翻译

1.还有谁也和你去了博物馆?

______________________ with you?

2.Black一家在北京呆了多久? 大约三年了.

________ did _______ in Beiijing? __________ three years.

3.我不知道老师准备跟我说什么?

I don’t know __________ to me.

4.她在飞机上呆了一整天, 她一直无法享受乘飞机旅行的乐趣.

She stayed on the plane __________. She really couldn't ________ by plane   ________________.

Ⅷ. 完形填空

Bessie is a ___1___ girl. She is only five years ___2____. She ____3____ go   to school, and of course she doesn’t know __4___ to read and write. ____5___ her   sister, Mary, is a schoolgirl. She is ten.

One day, Mary saw her little sister ____6___ the table with a pen in her hand   and ___7___ in front of her.

“What are you ___8___, Bessie?” she said.

“ I’m writing a letter ___9___ my friend Kitty,” said Bessie.

“But how can you?” said her sister. “ You __10___ how to write.”

“Well,” said Bessie, “it doesn’t matter. Because Kitty doesn’t know how to   read.”

( )1. A. young B. little C. good D. tall

( )2. A. old B. young C. long D. short

( )3. A. isn’t B. is C. does D. doesn’t

( )4. A. why B. which C. where D. how

( )5. A. And B. But C. So D. Then

( )6. A. on B. in C. at D. for

( )7. A. a paper B. a big piece paper

C. big piece papers D. a big piece of paper

( )8. A. do B. does C. doing D. can do

( )9. A. for B. to C. with D. at

( )10. A. don’t know B. aren’t know

C. can’t know D. may not know

Ⅸ. 阅读理解

An old woman has a cat. The cat is now very old. She cannot run fast, and she   can’t bite(咬). One day the old cat sees a mouse, she jumps and catches the   mouse. But she can’t bite it, so the mouse gets out of her mouth and runs   away.

Then the old woman becomes very angry because the cat can’t kill the mouse.   She begins to beat the cat. The cat says to her, “Don’t beat your old   servant(仆人). Don’t beat your old servant. Don’t be unkind to the old. When they   are young, they can do good work.”

( )1. What does the old woman have?

A. The old woman has a young cat.

B. The old woman has an old dog.

C. The old woman has an old cat.

D. The old woman has an old mouse.

( )2. Why can’t the cat run fast?

A. Because she is very fast.

B. Because she is not slow.

C. Because she is not old.

D. Because she is not young.

( )3. What does the cat see one day?

A. She sees a month.

B. She sees a horse

C. She sees a mouse.

D. She sees a house.

( )4. The old woman becomes angry because _______.

A. the cat eats her meat

B. the cat can’t bite the mouse

C. the cat can’t bite the fish

D. the cat can’t bite the horse

( )5. The word “unkind” means________.

A. very happy B. not kind

C. so kind D. like

参考答案

Ⅰ.

1. Did your parents help you with your packing last night?

2. Who invented the robot a week ago?

3. Her aunt bought her a new skirt, but she didn’t like it.

4. I could understand his lessons easily.

5. You look tired today. Where were you yesterday?

Ⅱ.

A.

1. scientist; memory 2.umbrella 3. luck 4. packed

B.

1. useful 2. drier 3.most 4. so-so 5. diaries 6. teachers ;teaching

Ⅲ. 1.E 2.C 3.B 4.A 5.D

Ⅳ. 1.A 2.B 3.D 4.A 5.B 6.C 7.B 8.B 9.A 10.A

Ⅴ.

1. was; didn’t play 2. started ; writing 3. was 4. forgot; to bring 5. did   do; came; worked; is teaching

6. helped; pack; went; said; cried

Ⅵ.

1. at; in 2. to; before 3. in 4. about 5. with 6. to 7. with 8. for; for.

Ⅶ.

1. Who else went to the museum

2. How long ; the Blacks stay ; For about

3. What the teacher’s going to say

4. all day. enjoy the trip ; all the time

Ⅷ. 1. B 2. A 3. D 4. D 5. B 6.C 7. D 8. C 9.B 10.A

Ⅸ. 1. C 2.D 3. C 4.B 5.B

weinxin
我的微信
关注我了解更多内容

发表评论

目前评论: